lauantai 4. helmikuuta 2017

Helmikuun rally-tokot, osat 1-2 /Ansa

Osa 1:

Kisareissu Hyvinkäälle 4.2, tavoitteena päästä tulevan kesän SM-kisojen karsintaradan tuomarin, Iiris Harjun, tarkkojen silmien alle. Rata oli kertomansa mukaan suunniteltu testaamaan hallittavuutta ja aika potentiaalisilta "sokka irti"-tehtäviltä ensimmäiset 3 kylttiä näyttivätkin... Lähdöstä merkille, sitten hyppy josta mutkalla olevaan putkeen, tuplasaksalainen lyhyimmällä mahd. kylttivälillä jne. Olisiko 14 koirakkoa ollut MES-luokassa ja kuusi taisi saada ylipäätään tuloksen.Ansan saalis tänään 93/100 pistettä ja kirkas luokkavoitto 😄


Osa 2:

Kisareissu Saloon 11.2, tavoitteena saada kolmas hyvä tulos MES-luokasta, mitä tarvitaan osallistumisoikeuden takaamiseksi kuluvan vuoden yksilö SM kisoihin pääsemiseksi, jos osallistujia aletaan karsimaan. Tuomarina Taru Leskinen, MES-luokassa vain 6 koirakkoa ja iloksemme sisarukset Ansa ja Venda lähtölistalla peräkkäisillä vuoronumeroilla.

Omia mokia tapahtui muutama ja alussa kökköiltiin ihan yhdessä. Käytösruutu oikealla istuen, ei moitittavaa. Pistevähennyksiä -7 varsinaisista virheistä ja -2 yleisvaikutelmasta Ansan vinkunan takia, jäljelle jäi 91pistettä sadasta. Tänään sillä pääsi toiselle palkintopallisijalle :)

Nyt on kolme kisaa käyty kolmen eri tuomarin arvostelemana ja jos vertailuun osallistumisoikeuden varmistamisen vuoksi joudutaan, niin enpä usko että näillä keskiarvoilla on mitään hätäpäivää. Ansan keskiarvo olisi näillä tuloksilla 94/100pistettä ja takataskussa olevat RTK4 ja FI RTVA tittelit vielä nostavat sijoitusta; nyt voimme huokaista helpotuksesta ja keskittyä kisakunnon kohentamiseen pisteiden metsästyksen sijaan! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti